02:06:19 22.01.2018
Stiri

Cine este FOSTUL soţ al lui Brigitte Macron, pe care l-a părăsit pentru actualul Emmanuel

Monden 12.09.2017 17:40 Vizualizări1799 Autor: Ziarul National
Cine este FOSTUL soţ al lui Brigitte Macron, pe care l-a părăsit pentru actualul Emmanuel sursa: google.ro

Înainte de Macron, Brigitte a fost căsătorită cu un anume bancher Andre-Louis Auziere, cu care are trei copii, Sebastien, Laurence şi Tiphaine. Acesta a sedus-o pe când Brigitte era o tânără fermecătoare.

Născut în Camerun, în 1951, Andre-Louis Auziere şi-a petrecut primii ani de viaţă în fosta colonie franceză, tatăl său fiind detaşat cu serviciul. Când s-a întors în Franţa, a cunoscut-o pe Brigitte Trogneaux, cu doi ani mai mică decât el, cu care s-a căsătorit pe 22 iunie 1974.

Un an mai târziu, s-a născut primul lor copil, Sebastien, iar doi ani mai târziu se naşte Laurence, în acelaşi an cu viitorul ei coleg de clasă, Emmanuel Macron.

Conform autoarei cărţii „Emmanuel Macron, A young man so perfect”, Anne Fulda, viaţa perfectă a lui Brigitte alături de soţul său a luat sfârşit odată cu trecerea timpului. Andre-Louis nu o mai făcea fericită, aşa că Brigitte a fost sedusă iremediabil de pasionatul şi inteligentul ei elev, care mai târziu avea să-i devină soţ, scrie Mediafax.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md