21:35:28 22.03.2018
Stiri

Andrei Năstase, MESAJ IMPORTANT către cetățenii R. Moldova

Alegeri 2016 12.10.2016 19:25 Vizualizări2134 Autor: Ziarul National
Andrei Năstase, MESAJ IMPORTANT către cetățenii R. Moldova Facebook

Liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a venit cu un mesaj „către cetățenii deșteptați ai Moldovei”. Politicianul spune că „lupta continuă până la victoria finală, iar biruința va însemna „căderea acestui regim mafiot, corupt și cleptocrat, construit și alimentat de delapidatorul miliardelor, Plahotniuc”.

„Dragi colegi, cei mai dedicați, onești, combativi, integri și deșteptați oameni ai Moldovei!

Lupta continuă până la Victoria finală! Iar biruința noastră va însemna căderea acestui regim mafiot, corupt și cleptocrat, construit și alimentat de delapidatorul miliardelor, Plahotniuc. Nu ne vom opri din luptă până nu vom realiza promisiunea făcută în fața miilor de cetățeni - să scăpăm țara de această molimă.

Platforma noastră s-a născut din revolta populară, din dorința a mii și mii de oameni cu demnitate, care nu au mai vrut să rabde batjocura și umilința, nedreptatea și sărăcia. Oameni care și-au cerut drepturile în stradă, oameni care, de bună voie, au străbătut țara în lung și în lat, colectând semnături pentru a putea începe demontarea regimului criminal.

Prima redută care trebuie câștigată este președinția, după care vor urma, rând pe rând, celelalte. Am pornitla un drum greu și anevoios. Luptăm cu un adversar care are asupra sa Poliție, Procuratură, SIS, CNA, Televiziuni, Deputați, Primari și alte slugi docile plătite din miliardele furate.

Unica, dar cea mai puternică și zdrobitoare armă a noastră în această luptă este ADEVĂRUL. Forța noastră izvorăște din încrederea ce ne-o acordă oamenii, cei de aici și cei de afară, din speranța pe care și-o pun ei în Platformă.Toate minciunile și nelegiuirile acestui regim detestat de popor se vor spage ca bulele de săpun de zidul Demnității și al Adevărului pe care îl construim împreună!

Poporul nostru, țara noastră merită o viața mai bună, cei în vârstă - să aibă o bătrânețe decentă, cei tineri – un loc de muncă și posibilități de afirmare, copiii – să-și trăiască visele alături de părinți, nu prin skype, facebook sau alte rețele sofisticate.

Nu ne vom abate din drumul pe care am pornit. Vom rămâne uniți și fideli cauzei, până la urmă.

Victoria va fi de partea noastră, pentru că de partea noastră este Adevărul!”, își încheie mesajul Năstase.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.03.2018 16:52 Ziarul National Victor Chirilă: Bun venit în R. Moldo...

19.03.2018 09:15 Ziarul National „Cu mintea nu poți înțelege Rusia”

16.03.2018 14:40 Ziarul National Aurelia Peru-Bălan // CÂTEVA NOTIȚE d...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md