11:06:27 27.05.2018
 
Stiri

Andreea Esca: „Nu sunt foarte-foarte serioasă în ceea ce priveşte îngrijirea…”

Monden 18.03.2017 19:30 Vizualizări1049 Autor: Ziarul National
Andreea Esca: „Nu sunt foarte-foarte serioasă în ceea ce priveşte îngrijirea…” Sursa: acasa.ro

Deşi are mereu o imagine intactă, Andreea Esca recunoaşte că nu exagerează cu îngrijirea. Mărturiseşte că are totuşi câteva ritualuri de la care nu se abate.

„Sunt tot timpul în priză. Îmi ocup tot timpul mintea cu lucruri noi şi noi, n-am timp să mă plictisesc deloc. În rest, nu fac ceva extraordinar. Mă duc la sport, am grijă cât de cât de mine. Sunt atentă aşa, nu foarte tare, la ce mănânc. Şi mă ţin copiii în priză.

Nu sunt foarte-foarte serioasă în ceea ce priveşte îngrijirea, dar am câteva lucruri de care ţin cont. Nu mă culc niciodată machiată, mă demachiez oricât de târziu ar fi şi oricât de obosită aş fi. De pe la vârstă de 20 de ani folosesc o cremă de contur de ochi.

Şi asta pentru că râd foarte mult şi am foarte multe riduri în zona ochilor. Atunci nu mă gândeam că o să le fac, dar nu ştiu, am avut noroc. Era singura crema pe care o foloseam la vârsta aia.

Pe urmă am început să folosesc câte o crema de faţă, cam asta. Nu sunt habotnică din acest punct de vedere”, a dezvăluit Andreea Esca în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

Sursa: acasa.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md